Stads wonen aan het water
Bezoek de website van Iseldoks Bezoek de website van Iseldoks
Bezoek de website van Iseldoks

Woningtypes: Nieuwe Haven

Op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum van Doetinchem vind je binnenkort het nieuwbouwplan Nieuwe Haven, onderdeel van Iseldoks. Een waterrijk en sfeervol woongebied vlakbij de Oude IJssel met een gevarieerd straatbeeld. Kenmerkend voor het gebied Nieuwe Haven zijn de verschillende woonsferen en de kleinschalige opzet. De vrijetijdsbeleving rondom Nieuwe Haven is bijzonder divers te noemen. Je kiest zelf voor een dagje aan of op het water, in de bruisende binnenstad of voor rust langs de Oude IJssel. Kortom; een buurt met een kleinstedelijk karakter in een waterrijke omgeving. In de Nieuwe Haven vind je 24 woningen met een eigen identiteit. Alle woningen zijn energiezuinig, optimaal geïsoleerd en worden zonder gasaansluiting aangeboden. Ook worden ze opgeleverd met een spetterende badkamer. Precies zoals jij het wilt hebben.

BEKIJK DE BESCHIKBARE WONINGEN OP DE INTERACTIEVE KAART >

BEKIJK DE FILMPJES MET DE MAKELAARS, ARCHITECT & FINANCIEEL ADVISEUR >

Bekijk onderstaand de 4 verschillende woningtypes met plattegronden, impressies en verkoopdocumentatie. Heb jij interesse in een woning? Neem dan contact op met één van de makelaars (Beekman & Hartman Makelaars via tel. 0314-332955 of ten Hag Makelaars via tel. 0314-332491) of meld je aan via het inschrijfformulier op de website, dan neemt één van de makelaars contact op met jou.

kadewonen
levendig wonen
intiem wonen
waterwonen

Duurzaam en toekomstbestendig wonen

Het project Nieuwe Haven is klaar voor de toekomst! Alle woningen zijn energiezuinig, optimaal geïsoleerd en worden zonder gasaansluiting aangeboden. Er zijn verschillende manieren om een woning gasloos te maken. In Nieuwe Haven gebruiken we de bodemwarmtepomp en vloerverwarming om je huis te verwarmen. De warmtepomp geeft warmte-energie uit de bodem over aan het verwarmingssysteem en leidingwater in je woning. Daarnaast krijg je ook balansventilatie waarmee je frisse lucht in huis haalt en tegelijkertijd de warmte in de naar buitengaande lucht hergebruikt.

Je hebt geen gas meer in huis, dus je kookt ook elektrisch. Dat betekent dat je meer elektra gaat verbruiken, maar dat wordt gecompenseerd door de zonnepanelen op het dak. Het voordeel van gasloos wonen? Je bent niet meer afhankelijk van stijgende gasprijzen en je bent alvast voorbereid om de regelgeving van de toekomst. Je betaalt geen vastrecht voor je gasaansluiting en doordat de woning energiezuinig is gebouwd bespaar je op je energielasten. Ook driedubbele beglazing is bij de woningen inbegrepen. Dat betekent een warm huis in de winter en juist koel in de zomer. In Nieuwe Haven woon je niet alleen fraai, maar ook zeer duurzaam! Goed om te weten; er is subsidie mogelijk op de warmtepomp en BTW teruggave op de zonnepanelen.

Verkoop & informatie

Beekman & Hartman Makelaars
Kapoeniestraat 13
7001 CB Doetinchem
Tel. 0314-332955
info@beekmanhartman.nl
www.beekmanhartman.nl

ten Hag Makelaars
Plantsoenstraat 75
7001 AB Doetinchem
Tel. 0314-332491
doetinchem@tenhag.nl
www.tenhag.nl

Ontwikkeling & realisatie