Stads wonen aan het water
Bezoek de website van Iseldoks Bezoek de website van Iseldoks
Bezoek de website van Iseldoks

Nu in verkoop!

Klik op een beschikbare woning in de interactieve vogelvlucht en bekijk het woningtype, de woonoppervlakte en verkoopprijs. Vanuit de pop-up kan je doorklikken naar het woningtype en de daarbij behorende verkoopdocumentatie.

Video’s

Zoek jouw badkamer uit bij Showroom Arvero

Goed om te weten: je hoeft niet in een badkamer te investeren bovenop de aankoopprijs van de woning. In alle woningen is er namelijk standaard een luxe badkamer inbegrepen. Die mag je naar eigen wens uitzoeken in de showroom van Arvero in Duiven. Arie en Wilbert adviseren je graag over jouw badkamer!

4D Architecten over deze bijzondere woningen

Patrick Handlogten van 4D Architecten vertelt ons waarom de architectuur van de woningen in Nieuwe Haven zo bijzonder is! Ook geeft hij aan welke unieke kenmerken deze gave woningen te bieden hebben, zoals een dakterras, master bedroom mét een eigen badkamer, vide, balkon en openslaande puien.

Bijzonder wonen op een unieke locatie

ten Hag Makelaars en Beekman & Hartman Makelaars vertellen waarom het zo fijn wonen is op deze unieke locatie: op loopafstand van het centrum en dichtbij de Oude IJssel.

Uniek stukje financiering

Financieel Adviseur Frits Keuper van de Rabobank heeft een aantal kopers geholpen met het financieren van de woningen in Nieuwe Haven. De woningen zijn goedgekeurd voor ‘groenfinanciering’. Dit betekent dat je flinke rentekorting krijgt! Door lage energielasten, kun je meer uitgeven aan woonlasten. Bij de financiering kijkt Frits naar de huidige situatie van de klant. Elke klant heeft een uniek stukje financiering én dat maakt het een leuke uitdaging!

Verkoop & informatie

Beekman & Hartman Makelaars
Kapoeniestraat 13
7001 CB Doetinchem
Tel. 0314-332955
info@beekmanhartman.nl
www.beekmanhartman.nl

ten Hag Makelaars
Plantsoenstraat 75
7001 AB Doetinchem
Tel. 0314-332491
doetinchem@tenhag.nl
www.tenhag.nl

Ontwikkeling & realisatie