Stads wonen aan het water
Bezoek de website van Iseldoks Bezoek de website van Iseldoks
Bezoek de website van Iseldoks

Omgevingsvergunning aangevraagd voor Nieuwe Haven!

Geplaatst op

Koopmans heeft de omgevingsvergunning aangevraagd voor het project Nieuwe Haven! Op basis van het huidige aantal kopers en de serieuze optanten heeft Koopmans vorige week besloten om de omgevingsvergunning aan te vragen. Met deze aanvraag hebben wij weer een stap in de goede richting gezet en komt de realisatie van de woningen steeds dichter bij.

Op dit moment is 50% van de woningen verkocht of onder optie. Wil jij ook op deze prachtige plek wonen? Wacht niet te lang en bekijk dan snel het beschikbare aanbod op de interactieve kavelkaart. Schrijf je in via de website of neem contact op met Beekman & Hartman Makelaars via tel. 0314-332955.