Stads wonen aan het water
Bezoek de website van Iseldoks Bezoek de website van Iseldoks
Bezoek de website van Iseldoks

Start realisatie stadsgracht en verkoopevent Nieuwe Haven

Geplaatst op

Afgelopen vrijdag 14 december vierde de gemeente Doetinchem de start van de realisatie van de stadsgracht (de watergang die straks langs Nieuwe Haven loopt en in verbinding staat met de Oude IJssel) samen met alle genodigde kopers en optanten in Iseldoks. Aansluitend vond het verkoopevent van Nieuwe Haven plaats. Wij willen alle geïnteresseerden danken voor hun aanwezigheid!

Verkoopevent gemist en interesse in een woning? Op dit moment zijn er nog een aantal woningen beschikbaar. Wees er dus snel bij en schrijf je in via het inschrijfformulier of neem contact op met Beekman & Hartman Makelaars via 0314-332955.