Stads wonen aan het water
Bezoek de website van Iseldoks Bezoek de website van Iseldoks
Bezoek de website van Iseldoks

NU IN VERKOOP: SCHRIJF JE NU DEFINITIEF IN!

Geplaatst op

De digitale verkoop van de 24 woningen is gestart! Dat betekent dat je alle verkoopinformatie, zoals de verkooptekeningen en prijslijst, kunt bekijken op de website. Daarnaast kunt u zich vanaf nu digitaal inschrijven voor de woning van jouw voorkeur. Let op: je kunt je inschrijven tot zondag 9 december 23:59 uur.

Bekijk alle woningen op de interactieve vogelvlucht

Hoe werkt de inschrijving?
Om de toewijzing van de woningen zorgvuldig te kunnen uitvoeren is het van belang dat je het inschrijfformulier compleet en tijdig invult (vóór zondag 9 december 23:59 uur).

Hoe werkt de toewijzing?
– Uiterlijk vrijdag 11 december 2018 word je geïnformeerd over het wel of niet toewijzen van een bouwnummer. Het is van belang dat je op het inschrijfformulier alle bouwnummers van je voorkeur aangeeft. Je krijgt geen bouwnummer toegewezen die je niet als voorkeur opgegeven hebt.
– Toewijzing zal door Koopmans Projecten b.v. geschieden, waarbij kandidaten die een financieringsverklaring hebben afgegeven of zonder voorbehoud financiering te willen kopen, voorrang hebben.
– Na toewijzing zal Beekman Hartman makelaars de ingeschrevenen, die een woning toegewezen hebben gekregen, uitnodigen voor een gesprek. Deze gesprekken vinden plaats in week 51, 52, 1 en 2 (17 december 2018 tot en met 11 januari 2019).

Indien je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt, kom je op de reservelijst. Wanneer degene die een woning heeft toegewezen uiteindelijk toch van de koop afziet, wordt deze woning aan één van de inschrijvers op de reservelijst toegewezen. Hierbij wordt rekening gehouden met de bij de inschrijving opgegeven voorkeuren.

Lees hier het gehele verkoopproces