Stads wonen aan het water
Bezoek de website van Iseldoks Bezoek de website van Iseldoks
Bezoek de website van Iseldoks

Reminder: woensdag 28 november start verkoop

Geplaatst op

A.s. woensdag (28 november) start de officiële verkoop. Je kunt je dan officieel inschrijven voor een woning.

Je bent van harte welkom tussen 18:00 en 20:00 uur tijdens de start verkoop in de Rabobank Graafschap aan de Ambachtstraat 4 in Doetinchem om de verkoopdocumentatie in te zien. Let op: Ook als je je als geïnteresseerde aangemeld hebt, is het zinvol om de start verkoop te bezoeken. Tijdens dit evenement kun je plattegronden bekijken en vragen stellen over de woningen.

Wist je dat Nieuwe Haven al helemaal klaar is voor de toekomst? De woningen zijn energiezuinig, optimaal geïsoleerd en worden zonder gasaansluiting aangeboden. We vertellen je tijdens de start verkoop graag alles over de duurzaamheid van de woningen. En natuurlijk kun je een brochure, prijslijst en de verkoopprocedure in ontvangst nemen!

Brochure meenemen? Vul dit formulier volledig in en neem deze mee naar de start verkoop. Bij afgifte van het formulier ontvang je een brochure van ons. Uiteraard is het ook mogelijk om dit formulier tijdens de avond in te vullen.

Graag tot woensdag bij de start verkoop!

Vanaf woensdag 18:00 uur staat ook de interactieve kaart met alle verkoopdocumentatie op de website online en kun je je digitaal inschrijven voor jouw favoriete woning.

Let op: Een (eerdere) aanmelding via de website geldt niet als inschrijving. Alleen het volledig ingevulde inschrijfformulier die vanaf a.s. woensdag 28 november beschikbaar is op de website, wordt meegenomen bij de toewijzing.